Registratie

U kunt zich op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 november registreren bij de congresbalie in de Limburgfoyer (dit is bij de Brabantzaal). U ontvangt bij voorinschrijving uw badge een week tevoren per post op het door u bij inschrijving opgegeven adres.

 

U dient uw badge mee te nemen en bij aankomst in de Limburgfoyer te laten scannen, zodat accreditatiepunten (indien u in bezit bent van een BIG-nummer en kinderarts bent) direct in uw persoonlijk dossier in Gaia kunnen worden bijgeschreven. Op uw badge staat vermeld of u deelneemt aan het avondprogramma. U wordt derhalve verzocht uw badge op te hebben of mee te nemen naar het diner en avondprogramma.

 

LET OP: de registratiebalie bevindt zich  in de Limburgfoyer. Dit is vlakbij de Brabantzaal en de Kempenhal.  Hoe komt u daar?

 

- na binnenkomst in het hotel rechtsaf;
- voorbij brasserie Porticato linksaf richting de Limburgfoyer.

 

Zie ook de plattegrond.

 

Vlak voor de Limburgfoyer is aan uw rechterhand een garderobe (zaal 20, zonder kluisjes).

Voor inchecken in het hotel of het gebruik van een kluisje raadpleeg de receptie in de hotellobby.

 

Toegang tot Kempenhal of Industriehal

De Inspectie heeft de NVK verplicht er op toe te zien dat niet-beroepsbeoefenaren de industriehal niet betreden. Dit in verband met de regelgeving omtrent sponsoring. De NVK ziet er daarom op toe dat
niet-beroepsbeoefenaren geen toegang hebben tot de Kempenhal, alwaar de sponsoren hun stands hebben geplaatst. E.e.a. zal duidelijk worden gemaakt door middel van verschillende badges. 

 

Digitaal loket

Mijn sectie