Berichten

Call voor TULIPS PhD Curr. 2013 uitgesteld

12-4-2012

Het TULIPS-bestuur heeft besloten de Call voor het PhD Curriculum 2013 uit te stellen. Er bleek  meer tijd nodig te zijn om de kwaliteit van de lopende curricula te kunnen blijven waarborgen en de activiteiten waar nodig te verbeteren.  Het bestuur hoopt binnenkort meer informatie te kunnen geven over het PhD curriculum en de bijbehorende Call.

 

TULIPS is in 2011 gestart met de eerste lichting van het PhD Curriculum. In 2012 is het TULIPS Post-doc Curriculum gestart. Uit de evaluatieverslagen, die na iedere bijeenkomst worden opgemaakt, blijkt dat de tevredenheid over het PhD Curriculum groot is. Workshops met onderwerpen als communication skills, getting  GRIP on trials, being a clinician and a scientist, going abroad en mentoring werden op een schaal van 1 (niet goed) tot  5 (zeer goed) gemiddeld met een cijfer tussen de 4,2 en 4,6 gewaardeerd. Deelnemers meldden publicaties in goede tijdschriften ( impact factor>10) en verkregen persoonsgebonden subsidies bij ZonMw.

 

Op basis van de feedback zal het TULIPS-bestuur het Curriculum in de komende maanden weer verder verbeteren.  Het bestuur bestaat uit Maroeska te Loo, Louis Bont en Annemarie van Rossum.

Mijn sectie