Themadag 2017

De Junior Afdeling van de NVK organiseert voor jou de Themadag 2017 met als titel: “On speaking terms.

’s Ochtends wordt je als AIOS meegenomen in het persoonlijke verhaal van een tuchtzaak van een kinderarts. Iets wat ons allen kan overkomen. Wat zijn ‘lessons to be learned’ voor ons als toekomstige kinderartsen? Gevolgd door een ex- kinderrechter die zal in gaan op communicatie binnen medisch klachtrecht en communicatie tussen rechter en arts. Actualiteit uit de media zal hierin aan bod komen.

De ochtend zullen we afsluiten met onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) en de uitkomsten van de door jullie ingevulde enquête.

Na de lunch zal een inspirerende spreker, Niek van den Adel, ons meenemen in de wereld van de zorg vanuit de kant van de patiënt.

Tot slot heeft iedereen gelegenheid twee workshops te volgen met ieder een eigen invalshoek. Zie hieronder voor de link naar het inschrijfformulier. Voor de indeling van de workshoprondes geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt', dus wacht niet te lang met inschrijven.

Het einde van de dag zal worden afgesloten met een borrel.

Dit jaar vindt de Themadag wederom plaats in Hotel Theater Figi in Zeist. Het is een verplichte dag voor alle AIOS Kindergeneeskunde. De inschrijving loopt van 6 oktober tot en met 10 november. Bij de inschrijving vind je ook de link naar de enquête, jullie input hierin is van groot belang! De inschrijvingskosten bedragen € 85 euro, dit kan uitsluitend via iDeal betaald worden.

 

Inschrijven themadag

Locatie
Hotel Theater Figi
Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Programma Themadag 2017

Voor het inschrijfformulier Klik hier 

 

 

Digitaal loket

 

 

Digitaal loket

 

Vacatures

 

 

 

Mijn sectie