NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

WinterKLAS 2025

12 jan 2025 - 16 jan 2025 Locatie: Hotel Pichlmaygrut, Schladming, Oostenrijk Evenement
WinterKLAS 2025

Winterklas: nascholen, netwerken en ontspannen”

Winterklas is allang niet meer alleen een nascholing over kinderlongziekten en allergie. Twee derde van het programma gaat over algemene onderwerpen en persoonlijke ontwikkeling. Winterklas kent alleen workshops, waarin deelnemers zelf aan de slag gaan. Actief onderwijs dus en dat in een prachtige omgeving. ’s Middags en een groot deel van de avond ben je vrij en onder elkaar.

We maken twee programma’s: één voor wandelaars en wellness-liefhebbers en één voor skiërs. In de bergen, weg van de buitenwereld Hotel Pichlmayrgut in Schladming biedt een gastronomische keuken, een binnen- en buitenzwembad, een hot tub, diverse sauna’s, stoombaden en een fitnessruimte. Een gratis pendelbus brengt u naar de kabelbaan Reiteralm, op slechts 500 meter afstand.

Samengevat:

∙ nascholing over medisch-inhoudelijke onderwerpen en persoonlijke ontwikkeling - actief onderwijs (16 accreditatiepunten)

∙ informeel contact met collega-kinderartsen

∙ genieten van buitenlucht en natuur

Met veel genoegen nodigen wij je daarom van harte uit deel te nemen aan Winterklas 2025!

Ellen Croonen, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Nijmegen

Saskia van Daalen, Streekziekenhuis Koningin Beatrix, Winterswijk

Walter Balemans, St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein

Belangstelling? Ga naar www.scem.nl/agenda, Winterklas 2025. Hier vind je meer ervaringen van oudcursisten, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven.