NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

OZJ ZOOMerschool 2020

02 jul 2020 - 27 aug 2020 Locatie: Online Evenement

Dit jaar steken we de OZJ Summerschool in een (zomer) jasje van online ZOOMerschool bijeenkomsten. De coronamaatregelen maken het niet mogelijk om net als voorgaande jaren fysieke Summerschool bijeenkomsten te houden. Toch biedt het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd de jaarlijkse zomerbijeenkomsten aan.

De bijeenkomsten zijn bedoeld om te inspireren en te leren van en met vakgenoten van gemeenten, jeugdhulpaanbieders en ervaringsdeskundigen. Via de chat vinden gesprekken en discussies plaats.

In juli en augustus kun je deelnemen aan 11 verschillende inspirerende sessies. In elke sessie staat een ander inhoudelijk onderwerp centraal. De bijeenkomsten verschillen zowel qua inhoud als qua vorm. De meeste sessies vinden plaats in de vorm van webinars, sommige bijeenkomsten zijn interactief.

Ben je betrokken of geïnteresseerd in het vormgeven van een zo gelukkig mogelijke jeugd voor alle kinderen in Nederland? En heb je zin om tijdens de zomer, laagdrempelig, deel te nemen aan onze webinars, gewoon van achter de laptop? Meld je dan aan via deze link