NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Heilige Huisjes


De Heilige Huisjes-sessies
Erger jij je ook aan de uitspraak ‘omdat we het altijd zo doen’ zonder dat daar overtuigend bewijs voor is? Meld je dan aan voor ons nieuwe congres-concept, naar goed voorbeeld van de internistendagen: de Heilige Huisjes!

Haal een statement onderuit met een lading wetenschappelijk bewijs en/of expert opinions. Tijdens de presentatie en discussie (in totaal 15 minuten) drukken de leden van de vakjury buzzerknoppen in als ze overtuigd zijn. Met iedere druk op de knop valt het huisje verder om, iets wat zichtbaar is op het scherm.

Is het huisje gevallen? Gefeliciteerd! Jouw statement wordt breed uitgedragen en wellicht is dit de opstart voor een nieuw protocol dan wel artikel. 

Indienen
Ben jij de eerste die namens jouw cluster een Heilig Huisje omver haalt? Ben jij klaar voor eeuwige roem? En meer…? Dien dan je Heilige Huisje in! De deadline voor inzending is 6 februari 2024

Selectie
Uit de ingezonden voorstellen worden dit jaar vier deelnemers geselecteerd die aan de competitie kunnen deelnemen. Volgend jaar breiden we deze sessie uit en dagen we elk cluster uit één afgevaardigde te sturen. Zo zal er in 2024 een heuse Battle of the UMC’s gaan plaatsvinden.

Meer weten?
Voor meer informatie over programmaonderdelen, reacties en aanbevelingen voor het congres kun je contact opnemen met Malou Meuffels van SCEM.


Lees ook de Handleiding financiële regelingen NVK congres 2024.