Geaccrediteerde nascholingen NVK

Nascholingsagenda NVK

Hierin staan allle nascholingsactiviteiten vermeld die door de NVK of door het ABAN zijn geaccrediteerd. De aanbieder heeft accreditatie hiervoor aangevraagd en is verplicht om de presentie in te voeren. De accreditatiepunten verschijnen dus automatisch in uw nascholingsdossier in GAIA.

Naar het Nascholingsoverzicht NVK

Meest gestelde vragen
 

LET OP: Als u zich inschrijft of een nascholingsbijeenkomst bijwoont, houd dan uw BIG-nummer paraat. Voor meer informatie omtrent het persoonlijke nascholingsdossier, klikt u hier voor meer informatie.
 

Nascholing geaccrediteerd door NVK-secties

De lijsten met buitenlandse nascholingsactiviteiten goedgekeurd op voorspraak van de sectie, zijn vanaf heden in GAIA geïncorporeerd. Dit houdt in dat GAIA voortaan een overzicht bevat van buitenlandse organisaties, waarvan de nascholingsactiviteiten zijn geaccordeerd voor het verkrijgen van nascholingspunten. Om u een duidelijk beeld te geven van de doorgevoerde wijziging, kunt u hier klikken. Wilt u toch nog de oude overzichten raadplegen, dan kunt u tot eind 2014 terecht op onderstaande pagina.

Naar het overzicht Nascholing geaccrediteerd door NVK-secties

 

Nascholingsweken kindergeneeskunde

Overzicht van de nascholingsweken van de academische centra.

Naar het overzicht Nascholingsweken kindergeneeskunde

 

Nascholingsactiviteiten die niet in bovenstaande lijsten voorkomen kunt u toevoegen in GAIA via categorie A, C, D of E. Zie voor de bepaling van de juiste categorie de pagina met veelgestelde vragen.

Mijn sectie

 

(advertentie)