NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Congres

NVK Congres verplaatst

Het NVK Congres dat gepland stond op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 juni wordt verplaatst. Naar alle waarschijnlijkheid zal het congres nu in december worden georganiseerd. Zodra er een exacte datum bekend is, zullen we u hier via onze nieuwsmail en website van op de hoogte brengen. Wel willen we u graag vragen om de ochtend van donderdag 18 juni zo mogelijk beschikbaar te houden in uw agenda. Die ochtend willen we graag inzetten om via een webinar onder andere de Algemene Ledenvergadering door te laten gaan.

Programma
De Congrescommissie heeft weer een gevarieerd programma samengesteld voor het 41ste NVK Congres. Een programma voor en door kinderartsen, jeugdartsen, kinder- en jeugdpsychiaters, a(n)ios en onderzoekers. Dit jaar zijn er een aantal bijzondere sprekers geboekt. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de gezondheidszorg van morgen en daar meeslepend over vertellen. Laat u verrassen en inspireren. 

Het landelijke NVK Congres is de plek waar we ervaringen, kennis en interessante patiënten kunnen delen. Waar geSLAMd wordt en waar we over nieuwe richtlijnen leren (vluchtelingkind). Waar we tips krijgen over dagelijks voorkomende ziektebeelden (bijvoorbeeld lijninfecties en -trombose bij neonaten). We krijgen verhalen te horen van ambitieuze jonge onderzoekers, en er is dit jaar extra aandacht voor vernieuwing in het onderwijs, met een winnaar voor het meest innovatieve idee!

>> Klik hier voor het congresmagazine
LET OP: binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe congresdata en mogelijke wijzigingen in het programma.