NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Redactieraad Kinderarts & Samenleving

Kinderarts & Samenleving is het journalistieke verenigingstijdschrift van de NVK. Het blad verscheen voor het eerst in december 2013 als opvolger van de papieren NVK Nieuwsbrief, die op zijn beurt een geschiedenis kende van 32 jaar. Zoals de titel aangeeft, is het blad er sinds het allereerste nummer op gericht om kinderartsen te informeren over de kindergeneeskunde in relatie tot de samenleving. Het tijdschrift biedt nieuws, achtergronden, duiding, opinie en discussie in een toegankelijke presentatie. Sinds 2018 komt het blad mede tot stand dankzij de input van een redactieraad, gevormd door een diverse groep van kinderartsen.

Van 2013 tot en met 2017 verscheen Kinderarts en samenleving vier keer per jaar. Sinds 2018 is de frequentie drie keer per jaar: februari, juni en oktober. Leden van de NVK ontvangen het blad gratis. Niet-leden betalen € 25,- per jaar voor een abonnement.

Bent u geen lid van de NVK en wilt u een abonnement? Vraag dit dan aan via nvk@nvk.nl. Voor € 25,- euro ontvangt u het blad 3 keer per jaar thuis op de mat.

>> Meer informatie over het magazine en een abonnement

Contactpersoon NVK-bureau
Frontoffice
T: 088 – 282 33 06
E: nvk@nvk.nl

 J.C. (Jeannette) Bleeker
J.C. (Jeannette) Bleeker
Lid
 D.A. (Arno) Colenbrander
D.A. (Arno) Colenbrander
Lid
 L.N. (Lisa) Isbouts
L.N. (Lisa) Isbouts
Lid
 K. (Kim) Klein
K. (Kim) Klein
Lid
 M. (Malou) Luchtenberg
M. (Malou) Luchtenberg
Lid
 F. (Femke) Nauta
F. (Femke) Nauta
Lid