NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Meld je aan voor de Wetenschaps- en Innovatieprijs

15 okt 2020Nieuws
Meld je aan voor de Wetenschaps- en Innovatieprijs

De Federatie Medisch Specialisten reikt elke twee jaar de Wetenschaps- en Innovatieprijs uit. In 2021 wordt deze prijs toegekend aan een medisch specialist die zich onderscheidt met een onderzoek waarin bestaande behandelingen of diagnostiek worden geëvalueerd. Publicaties kunnen tot 15 december 2020 worden ingestuurd bij de eigen wetenschappelijke vereniging.

De wetenschappelijke verenigingen beoordelen de voorstellen en selecteren uit de inzendingen uiterlijk 15 februari 2021 het beste onderzoek voor deelname aan de volgende ronde. Deze inzendingen worden vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige vakjury onder leiding van ZonMw-voorzitter Jeroen Geurts. Vervolgens wordt bekendgemaakt welke drie onderzoeken als beste zijn beoordeeld.

De winnaar wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekendgemaakt en ontvangt een blijvend aandenken en een geldbedrag van 5.000,- euro, te besteden aan vakgerelateerde activiteiten.

Vragen?
Voor vragen over de beoordelingscriteria en de procedure kunt u terecht bij Marlies Bennema van de Federatie Medisch Specialisten via raadw&i@demedischspecialist.nl.
 

>> Klik hier voor meer over de W&I prijs 2021