NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Symposium Pediatrics in Curaçao - The Strength of Collaboration

26 jan 2023 00:00 - 28 jan 2023 23:59 Locatie: Renaissance Curaçao Resort & Casino, Willemstad, Curaçao. Ook op afstand via Zoom te volgen (let op: tijdsverschil met NL) Evenement
Symposium Pediatrics in Curaçao - The Strength of Collaboration

Kindergeneeskunde op Curaçao staat voor kindergeneeskunde op een prachtig eiland, in een unieke setting met bijzondere casuïstiek en presentaties, en in een goed ontwikkeld onderwijsklimaat. Dit alles geschiedt onder andere dankzij een reeds jarenlange samenwerking met diverse centra en specialisten in het buitenland, die het eiland en onze patiënten een warm hart toedragen.

Met dit symposium willen we deze bijzondere samenwerking vieren en dank betuigen aan onze collegae in Nederland, die altijd voor ons en onze patiënten klaarstaan. Tegelijkertijd zal tijdens de presentaties de kindergeneeskunde in de volle breedte aan bod komen, zodat er voor u als deelnemer op uiteenlopende gebieden veel te leren valt. Te denken valt aan de laatste ontwikkelingen in de kinderhematologie, kinderlongziekten, palliatieve zorg, kinderneurologie, kindernefrologie, kinderreumato-/immunologie, kindergastro-enterologie, kinderdiabetes, kindergenetica en neonatologie.

Tenslotte willen we met dit symposium illustreren wat er – dankzij structurele samenwerking met academische centra - mogelijk is aan kindergeneeskundige zorg op ons mooie eiland, niet alleen voor de lokale bevolking, maar ook voor onze zustereilanden.