NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Expertisegroep Algemene Kindergeneeskunde zoekt versterking

07 jun 2024Nieuws
Expertisegroep Algemene Kindergeneeskunde zoekt versterking

Wij zijn op zoek naar enthousiaste algemene kinderartsen om onze expertisegroep Algemene Kindergeneeskunde te versterken. Algemene kinderartsen spelen een cruciale rol in de zorg voor kinderen. Als grote groep binnen de NVK leveren zij een aanzienlijk deel van de kindergeneeskundige zorg. Daarnaast vervullen zij de rol van generalist die zowel met subspecialisten als met de eerstelijnszorg samenwerkt. Zij streven naar technisch uitstekende zorg, maar erkennen ook dat de beschikbare middelen beperkt zijn en dat gezondheid afhankelijk is van vele andere factoren naast medische zorg.

Uitbreiding
Dankzij hun brede expertise en veelzijdige rol zijn algemene kinderartsen onmisbaar bij het bepalen van strategieën voor de kindergeneeskunde in ons voortdurend veranderende zorglandschap. De NVK hecht daarom groot belang aan de uitbreiding van deze groep en hun betrokkenheid bij de beleidsvorming.

Maak het verschil!
Met deze oproep hopen wij meer collega’s te enthousiasmeren en te motiveren om deel te nemen aan de expertisegroep. Samen kunnen we de zorg voor kinderen naar een hoger niveau tillen. Wil je bijdragen aan de toekomst van de kindergeneeskunde en jouw stem laten horen in het beleid? Sluit je dan aan bij onze expertisegroep en maak het verschil!

Bij interesse kun je een mail sturen naar nvk@nvk.nl.